Werkconferentie Sectorplannen: een schat aan ideeën

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/03/2017
14:00 - 17:00

Locatie
De Observant Amersfoort

Categorieën


Deze werkconferentie is speciaal bestemd voor cao-onderhandelaars, bestuurders van 0&0-en arbeidsmarktfondsen, opdrachtgevers van de sectorplannen en andere direct betrokkenen bij sectorplannen.
Het Sociaal Akkoord is de basis geweest voor de sectorplannen. Er is na het afsluiten van dit akkoord in april 2013 door de betrokken sectoren en regio’s hard gewerkt om hun sectorplan goed uitgevoerd te krijgen. De twee voorzitters van de Stichting van de Arbeid, Mariëtte Patijn en Michaël van Straalen, zullen hun reflectie geven op de uitkomsten van sectorplannen.
Het is echter vooral een werkconferentie waar ruimte is voor sociale partners en regio’s om met elkaar te spreken. De vraag die deze middag voorligt, is hoe de uitkomsten van de, soms zeer verschillende, sectorplannen te gebruiken voor de eigen sector en voor verbetering van de werking van de regionale arbeidsmarkt. U gaat onder andere op een (arbeids)markt aan de slag om in een aantal sessies de meest in het oog springende uitkomsten uit te diepen, ook voor gebruik in de eigen sector/regio. De opbrengsten van de sessies worden gebundeld en op de website gepubliceerd.

De sectorplannen voor de procesindustrie en het kleinschalig specialistisch vakmanschap zijn inmiddels afgerond. De uitkomsten zullen in de werkconferentie over het voetlicht worden gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *