Boekpresentatie “Aan de slag met Policy Governance”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/12/2016
13:30 - 18:00

Locatie
VergadercentrumDe Hoge Weide

Categorieën


Niemand is natuurlijk tegen integer toezicht en bestuur maar hoe doe je dat dan in de praktijk? Caroline Oliver is de auteur van het boek met de oorspronkelijke Engelse titel: Getting started with Policy Governance: Bringing Purpose, Integrity and Efficiency to Yours Board’s Work. Deze Engelse titel is een hele mond vol en prima bewerkt en vertaald in Aan de slag met Policy Governance door Hartger Wassink en Helmie van Ravestein.

Ter gelegenheid van het verschijnen van het boek organiseren Helmie van Ravestein en Hartger Wassink op 8 december ’s middags in Utrecht-Leidsche Rijn een bijeenkomst met als thema ‘Doelgericht én integer toezicht, een (on)mogelijke combinatie?’

Tijdens die middag geven we ieder een workshop over Policy Governance, en zullen we een eerste exemplaar van het boek overhandigen aan Eduard Schmidt, initiatiefnemer van de stichting Blikverruimers De frisse blik die stichting Blikverruimers wil geven op toezicht, sluit goed aan bij de heldere uitgangspunten van Policy Governance.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *