VIB presenteert initiatief Energie besparen in de industrie

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in Den Haag de rol die thermische isolatie opeist bij energiebesparing en CO2 uitstoot.

Hans Koole rekende de circa 150 aanwezigen voor dat er nog behoorlijk wat energie-efficiency is te behalen door thermisch isoleren in de industrie en de utiliteit.

“Het zijn winstpakkers, zowel financieel met korte terugverdientijden als milieutechnisch,” aldus Koole.┬áDe VIB maakt zich hard voor intensievere samenwerking in de keten om de doelstellingen van het Energieakkoord te ondersteunen.

Klik hier voor de presentatie van de VIB en hier voor een impressie van conferentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *