VIB werkt mee aan de uitzending van Doe Maar Duurzaam

In (inter)nationaal verband is er discussie over energiebesparing en de vermindering van CO2-uitstoot. Daarbij wordt tot op heden vooral ingezet op nieuwe technologie√ęn, terwijl er veel winst te behalen is bij het tegengaan van energieverspilling. De beste besparing krijg je namelijk door minder energie te verbruiken. Technische isolatie is daarbij de weg die moet worden ingeslagen.Als de Nederlandse industrie namelijk nog serieuzer werk maakt van goede thermische isolatie van hun installaties, dan valt er 31 PJ per jaar energie te besparen. Dit komt overeen met het energieverbruik van een half miljoen huishoudens. Hoe dit te doen en wat het allemaal oplevert horen we in Doe Maar Duurzaam! van Hans Koole van VIB, de Nederlandse vereniging van ¬†ondernemers in het technische isolatiebedrijf.

Kijk hier naar de uitzending.

 

De herhaling is te zien op zaterdag 19 maart 2016 om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.