Stichting Examenkamer wordt de nieuwe uitvoeringsorganisatie voor kwaliteitsborging EVC

Het Nationaal Kenniscentrum EVC is per 1 januari 2016 van start gegaan als de nieuwe uitvoeringsorganisatie voor het valideren van persoonlijke kennis en kunde die via de arbeidsmarktroute is verkregen. Dit centrum is opgericht door de stichting Examenkamer, die daarmee de nieuwe uitvoeringsorganisatie is voor de kwaliteitsborging EVC.

Op 22 maart organiseren de Stichting van de Arbeid en de ministeries van OCW, SZW en EZ vanaf 13.30 uur een bijeenkomst onder de titel: Ervaring telt! Het doel is om betrokkenen te informeren over de veranderingen in het EVC-stelsel per 1 januari 2016. Klik hier voor meer informatie.

Mijn lidmaatschap van de beroepscommissie EVC wordt gecontinueerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *