Minister OCW honoreert aanvragen regionaal investeringsfonds mbo

Ruim 30 mbo-instellingen, meer dan 300 bedrijven en regionale overheden, investeren gezamenlijk in innovatief beroepsonderwijs . Op 1 september maakte minister Jet Bussemaker (Onderwijs) bekend welke aanvragen zijn gehonoreerd voor subsidie voor de eerste tranche van het Regionaal investeringsfonds mbo. Ze deed dit tijdens een bezoek aan het Centrum voor Gezondheidstechniek in Utrecht. Het investeringsfonds moet mbo-scholen en bedrijfsleven stimuleren samen in en met de regio te investeren in onderwijs waar studenten leren werken met moderne materialen en technieken op school, zodat zij beter worden voorbereid op de toekomstige praktijk.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *