Wie is….?

Ik, Hans Koole (1957), ben sinds 2008 zelfstandig ondernemer op het grensvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. In mijn leven is onderwijs een rode draad. Eerst als onderwijsconsument, later als beleidsmedewerker/adviseur en lobbyist en nu dus als ondernemer.

Ik zie het als mijn uitdaging het samenspel en de samenwerking tussen het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven, die beiden voortdurend in beweging zijn, te verbeteren en optimaal te houden.

Met mijn onderneming ben ik actief in twee domeinen. In het politiek-bestuurlijke domein vervul ik diverse bestuursfuncties. Het andere domein betreft projectmatige activiteiten, zoals het beoordelen van subsidieaanvraag in het kader van het regionaal investeringsfonds MBO of het begeleiden van strategie-trajecten van (non-profit) organisaties.

Mijn sterke punten zijn mijn analytisch inzicht, mijn kennis en ervaring van zowel het onderwijs als het bedrijfsleven, mijn netwerk en mijn vermogen om als bruggenbouwer te kunnen fungeren tussen verschillende partijen, zowel in het bedrijfsleven (werkgevers en werknemers) als tussen het bedrijfsleven en het onderwijs.

In mijn CV vindt u meer informatie over mij. Ook op LinkedIn en Twitter kunt u mij vinden.

 

Terug naar homepage

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *